Industrieel modern interieur met steel look deuren

Meneer Westerhof uit Delfgauw had zijn woonkamer vernieuwd, echter ontbrak er nog iets. Om de robuuste uitstraling compleet te maken wilde hij steel look deuren van vloer tot aan het plafond in de woonkamer en op de gang.

De opdekdeuren die in de woonkamer en op de gang zaten, waren door de jaren heen verkleurd. Meneer Westerhof wilde deze deuren vervangen voor moderne steel look deuren. In de showroom koos hij voor mdf deuren geplaatst in tocht en geluiddempende houten kozijnen.

 

 

Ruimtelijker met plafondhoog

Als eerste liet meneer Westerhof een nieuwe vloer leggen. Vervolgens werd er nieuw meubilair aangeschaft waaronder een nieuwe bank met velvet bekleding. De laatste stap was nieuwe binnendeuren die de industriële en robuuste uitstraling in zijn woonkamer compleet zouden maken.

Hij wilde echter geen grote verbouwing en koos om die reden voor plafondhoge houten deuren met bijbehorende houten kozijnen. Deze deuren hebben niet alleen de look en feel van een stalen deur maar zijn daarnaast ook tochtwerend en geluiddempend door de houten kozijnen waar ze in geplaatst worden. Doordat het kozijn aanlsluit op het bestaande stucwerk of behang, is het ideaal is voor een kleine verbouwing.

 

"Zeer tevreden met mijn nieuwe steel look deuren"

Meneer Westerhof is zeer tevreden met zijn nieuwe binnendeuren. "Ze maken het interieur mijn de woonkamer echt compleet", verteld hij verder. "De montage verliep vlekkeloos en met een paar uur zag al een verandering in mijn woonkamer gebeuren", vertelt meneer Westerhof.

Na een zware periode was het nieuwe interieur met de nieuwe steel look deuren een lichtpuntje waar nog lang van zullen gaan genieten. Meneer Westerhof was ook zeer te spreken over de monteurs en de manier waarop hij in de showroom is geholpen. 

Simon Maree Deurenspecialist Drievlaks Glasdeur Steel Look Deuren Rotterdam website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN 

 

 

Terug naar overzicht