Industriële glasdeur en dichte deuren voor gang

De bewoners van dit huis in Berkel en Rodenrijs wilden hun interieur een frisse uitstraling geven door de opdekdeuren en de metalen kozijn te vervangen. Hier wilden zij namelijk moderne kamerhoge deuren.

 

 

Naast de standaard woonkamerdeur wilden ze ook de deur van de toilet, meterkast en trapkast vervangen. Hun interieur hadden zij al geheel eigen gemaakt met een moderne keuken, visgraatvloer en meubilair. De opdekdeuren was nog het enige wat niet meer paste in het interieur. 

 

Specificaties deuren

Deurmodellen: Doutzen + Monica | Kleur: RAL 9004 | Afwerking: Afgelakt door schilder | Glas: Mat | Deurgreep: Stang Rond + Deurkruk van de klant | Scharnieren: Verdekt

 

Plafondhoge deuren zonder sloopwerk

In de woonkamer wilden ze allereerst meer lichtinval en ruimtelijkheid creëren met een plafondhoge glasdeur. Hun keuze viel hierbij op het deurmodel Doutzen met een ronde stang en magneten.

Het bijzondere aan een plafondhoge deur met het houten kozijn is dat wij dit zonder te slopen kunnen monteren. Het oude kozijn verwijderen wij op de montagedag namelijk nagenoeg schadevrij en plaatsen hier het nieuwe in. Door het kozijn hoefde het gezien de wanden niet voor te bereiden en zaten zij geen moment zonder een deur.

Dichte deuren met freeslijnen

Het gezin wilde voor de meterkast, de toilet en de trapkast dichte kamer hoge deuren. Om eenheid in het interieur te brengen kozen zij voor het deurmodel Monica. Bij dit deurmodel is er een horizontale en verticale lijn gefreest. Dit zorgt voor een modern maar toch ook landelijke uitstraling.

 Simon Maree Deurenspecialist Kamerhoog Steel Look Binnendeur website image

 

 UW INTERIEUR OPFRISSEN MET BINNENDEUREN?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht