Kamerhoge paneeldeur en vlakke binnendeuren in Purmerend

Diane betrok enige tijd terug met haar gezin een leuke tussenwoning in Purmerend. Zij wilden het interieur opfrissen zodat het meer bij hun stijl zou passen. Dit deden zij stap voor stap. Zo werd er een nieuwe tegelvloer geplaatst, een moderne keuken en kregen alle wanden een bijpassende kleur. De laatste stap was het vervangen van de binnendeuren om het geheel compleet te maken. Ze zochten naar deuren die niet alleen functioneel waren, maar ook perfect pasten bij hun strakke, moderne stijl. Bovenal hadden ze net een hele verbouwing achter de rug en wilden zij deuren waar geen sloopwerk of stucwerk bij zou komen kijken.

 

 

Dichte paneeldeur met asymmetrisch kruis

Tijdens hun bezoek aan onze showroom koos Diane voor een dichte paneeldeur met een asymmetrisch kruis als panelen. Deze keuze was ideaal om de woonkamer volledig af te sluiten van de gang, waardoor er meer privacy en rust ontstaat. Bovendien vonden ze de doorkijk naar de gang, die vaak vol hangt met jassen en schoenen, niet zo mooi. Het asymmetrische kruis in de panelen voegt een uniek en stijlvol element toe aan de deur, dat naadloos aansluit bij het moderne interieur van Diane's woning. 

Simon Maree Deurenspecialist Paneeldeuren Kamerhoog Plafondhogedeur DSC06407 Website Image Enhanced NR 

Dichte vlakke binnendeuren

Naast de opvallende paneeldeur kozen Diane en haar gezin ook voor dichte vlakke binnendeuren voor de trapkast en het toilet op de gang. Deze deuren zijn strak en minimalistisch, wat zorgt voor een rustige en uniforme uitstraling in de gang. De combinatie van de paneeldeur met asymmetrisch kruis en de vlakke binnendeuren creëert een harmonieuze balans tussen design en functionaliteit.

Montage en afwerking

Ons ervaren team zorgde voor een zorgvuldige montage van de deuren. Op de dag van de installatie werden de oude deuren en kozijnen nauwkeurig verwijderd en vervangen door de nieuwe kamerhoge binnendeuren. Onze timmermannen hebben ervoor gezorgd dat alles perfect op zijn plaats zat, zonder beschadiging aan de aangrenzende muren. Dit was voor Diane een belangrijke eis aangezien zij en haar gezin niet weer in een verbouwing wilde belanden.

Na de montage werden de deuren door onze schilder afgelakt in een subtiele witte kleur, waardoor ze perfect opgaan in het interieur. De nieuwe binnendeuren zijn niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in het huis van Diane en haar gezin. 

Simon Maree Deurenspecialist Paneeldeuren Kamerhoog Plafondhogedeur DSC06428 Website Image Enhanced NR

 

Een compleet nieuwe uitstraling

Diane en haar gezin zijn zeer tevreden met het eindresultaat. De nieuwe kamerhoge binnendeuren geven hun woning een compleet nieuwe uitstraling. De combinatie van moderne design elementen en praktische functionaliteit heeft hun interieur naar een hoger niveau getild. Diane benadrukte hoe blij ze was met de vakkundige en de kwaliteit van de deuren.

"Het resultaat is precies wat we voor ogen hadden," vertelt Diane. "De deuren passen perfect bij onze stijl en geven ons huis een moderne, strakke look. We zijn ontzettend blij met de service en het vakmanschap van Simon Maree."

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht