Kamerhoge woonkamerdeur in goudkleur

Enige tijd terug bezochten Kitty en haar man onze showroom in Berkel en Rodenrijs. Ze kwamen even binnenkijken voor inspiratie. Het echtpaar wilde namelijk al heel lang de opdekdeur in hun woonkamer vervangen. Deze deur zat vanuit de bouw al in de woning en ze wilden hier een moderne binnendeur zonder een bovenlicht. Zij kozen uiteindelijk voor een kamerhoge binnendeur met een houten kozijn. 

 

 

Van opdekdeur naar kamerhoge woonkamerdeur

Het echtpaar was dus al enige tijd op zoek naar woonkamerdeur dat zou aansluiten bij de wensen en technische aspecten in hun woning. Zij wilden namelijk niet gaan verbouwen en hierdoor vielen diverse stalen deuren, taatsdeuren en aluminium binnendeuren af. Deze worden in de meeste gevallen gemonteerd op een afgewerkte deuropening. Bij ons in de showroom vonden ze een binnendeur die de uitstraling heeft waar zij naar zochten maar ook zonder verbouwen geplaatst kon worden. 

Een houten kamerhoge deur met een houten kozijn is namelijk een goed alternatief voor het vervangen van een opdekdeur met een metalen kozijn. De set wordt ingemeten en geheel op maat geproduceerd bij onze leveranciers. Op de dag van de montage verwijderen onze timmermannen de opdekdeur en het metalen kozijn zorgvuldig. Het nieuwe houten kozijn gaat op de plek waar het oude kozijn zat. Vervolgens wordt de deur afgehangen. Kortom dit gaat in de meeste gevallen zonder dat er sloopwerk of stucwerk aan te pas kwam. 

Simon Maree Deurenspecialist Kamerhoge Woonkamerdeur Binnendeur Plafondhoog Goud Brons Interieur Albo Deuren Staal Look Hout 8 Website image

Albo Slimline binnendeur in goudkleur

Houten kamerhoge deuren hebben we van diverse merken. Denk hierbij aan Weekamp, Plafondhogedeur en Albo. Het echtpaar koos uiteindelijk voor een houten binnendeur uit de slimline collectie van Albo Deuren. Het ontwerp die zij uitkozen heeft enkel een verticale roede die asymetrisch geplaatst wordt. Verder wilde het echtpaar de gang niet inkijken en kozen zij voor matglas. Zij kozen er voor om de deur in een goudkleur af te lakken. De combinatie van de zwarte stanggrepen en de goudkleur van de deur zorgt voor een chique en moderne uitstraling van hun interieur. 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht