Landelijk en modern interieur met een steel look deur

De familie Idema woonde al een aantal jaar comfortabel in hun tussenwoning in Berkel en Rodenrijs. Doordat het gezin groeide, moest de woonkamer verbouwd worden om meer ruimte te creëren. De rest van het interieur kon niet achterblijven. Als entreedeur wilden zij dan ook een plafondhoge steel look deur. 
 

Om meer ruimte te creëren in de woonkamer, kozen zij voor een aanbouw met een aluminium pui. Verder werd het interieur in de woonkamer ook vernieuwd met onder andere een nieuw keuken, vloer en meubels. Het gezin wilde een entree deur die zou aansluiten bij de aanbouw en het vernieuwde interieur.

 

 

De steel look deur van hout 

De standaard opdek deur met stalen kozijn die hier stond, wilden zij vervangen door een moderne deur met glas. In de showroom kozen zij voor een plafondhoge deur met bijbehorende kozijn van merantihout. Om eenheid te hebben in het interieur, kozen zij voor verdekte scharnieren en een klassieke deurkruk.

Deze houten deur is rank en strak en heeft het de look en feel van staal. De deur is  maar is daarnaast ook tocht werend en geluiddempend door de tochtstrip in het houten kozijn. Doordat het nieuwe houten kozijn aansluit op het bestaande stucwerk en behang, hoefde er niet opnieuw gestuct of behangen te worden.

 

 

 

‘Het tochten is enorm verminderd!’

Meneer Idema vertelt dat hij direct na de montage van de nieuwe deur, een aanzienlijk vermindering opmerkte in de hoeveelheid tocht vanuit de gang. “Voorheen als wij de achterdeur open hadden, ging de woonkamerdeur door de tocht trillen en bewegen.Nu blijft het goed dicht" vertelt meneer Idema verder.

“Wij zijn erg tevreden met de nieuwe deur en ook met het advies vanuit Simon Maree. In de showroom kregen we het juiste advies en de monteurs hebben top werk geleverd, het enige wat wij nog gedaan hebben is de deur aflakken!”.

 Simon Maree Deurenspecialist Modern Landelijk Deur Steel Look Deur website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht