Dichte taatsdeur met marmerlook in Almere

Een familie uit Almere wilde een moderne binnendeur die echt een eyecatcher zou worden in de woonkamer. Zij kochten begin 2021 een nieuwe woning en het interieur gingen ze volledig renoveren. Zij kozen uiteindelijk voor een dichte taatsdeur met marmerlook van het merk Anyway Doors.

 

 

Taatsdeur marmerlook

Het gehele interieur van hun nieuwe woning werd gerenoveerd. Alle wanden werden gestuct en ook de vloer, de meubels en de binnendeuren werden vernieuwd. Voornamelijk de woonkamerdeur moest en zou een echte eyecatcher worden. Ze wilden wel iets anders dan de populaire steel look uitstraling. Bij dichte taatsdeur van het merk Anyway Doors zijn er diverse decorlagen mogelijk waaronder de marmerlook waar zij uiteindelijk voor kozen.  

Deze decorlaag is gemaakt van Resopal. Resopal is een krasvaste, kleurvaste en onderhoudsvriendelijke toplaag. Daarnaast is deze deur voorzien van het gepatenteerde taatstechniek van Anyway Doors. De scharnieren zijn namelijk verwerkt in het ranke kozijn waardoor de ruimte in deuropening beter benut word ten opzichte van taatsdeuren met een vloer- en plafondbevestiging. 

 
 

 Vakkundige montage

De heer des huizes staat ons te woord en verteld ons dat hij erg blij is met de taatsdeur. "We kozen bewust voor een gewaagde uitstraling en dat heeft goed uitgepakt, we zijn blij met onze nieuwe binnendeur." vertelt hij. Ook over onze vakmannen is hij tevreden. "De monteurs gingen nauwkeurig en netjes te werk. Dat is ook terug te zien aan het eindresultaat", sluit hij af.

 

Deurenspecialist Simon Maree Taatsdeur HPL Resopal Marmerlook Steel Look Binnendeur Kamerhoog Almere DSC00276 Website Banner

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht