Modern appartement met steel look en houtlook taatsdeuren

Familie Imhof wilde naar de stad verhuizen en kochten een nieuwbouw appartement in Amersfoort. Om de unieke indeling van het appartement goed te benutten, wilden zij taatsdeuren met steel look en houtlook.

 

 

 

Van landhuis naar modern appartement

Familie Imhof woonde in een landhuis in Doorn maar ze wilden graag terug naar de stad, zo begon de zoektocht naar een appartement. De keuze viel uiteindelijk op een appartement op de 10e verdieping van een nieuwbouwcomplex.

Het gehele appartement konden ze naar eigen smaak brengen. De keuken, woonkamer, slaapkamers tot aan de badkamers aan toe werden ontworpen en geplaatst. Hierbij hoorde ook taatsdeuren voor de woonkamer en keuken maar ook voor alle kamers en toiletten.

 

 

Zwarte taatsdeuren met glas

Het interieur in hun nieuwe appartement is modern met een landelijke invloed. Dit is goed in de combinatie van het betonlook gietvloer, het zwarte spiegelplafond en de warme licht eiken keuken. Zij wilden dan ook de glazen taatsdeuren van Anyway Doors omdat deze goed aansluiten bij het interieur.

De steel look taatsdeuren in de keuken en woonkamer zijn glazen deuren van geanodiseerd aluminium geplaatst in een bijbehorend aluminium kozijn. Het kozijn is voorzien van tochtwerende strippen en hierdoor wordt de ruimte goed afgesloten met een aanzienlijk vermindering van geluid en tocht. Daarnaast zijn de deuren vederlicht te bedienen.

Dichte taatsdeuren met eiken decor

Voor de slaapkamers, de badkamers en de toiletten is er gekozen voor dichte taatsdeuren. Afgewerkt met een hoogwaardige krasvaste Resopal Massiv toplaag in licht eiken decor. Hierdoor is het modern, minimalistisch en landelijk uitstraling van het interieur compleet.

Verbouwing van ruim 6 maanden

Tijdens de meetafspraak kwam naar voren dat de glazen taatsdeuren niet in de lift zouden passen. Hiervoor werd er door de familie een hijskraan ingeschakeld om het op de 10 verdieping te krijgen samen.

De familie heeft 6 maanden lang intensief bij de verbouwing meegekeken en alle werkzaamheden gecoördineerd. “Het resultaat is het allemaal waard geweest, al zouden we zoiets niet snel weer ondernemen”, vertelt mevrouw Imhof.

Simon Maree Deurenspecialist Taatsdeur Steel Look Amersfoort website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren of maak een afspraak in één van onze showrooms. Onze adviseurs denken met u mee bij de keuze van uw nieuwe binnendeur.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

 

Terug naar overzicht