Modern en landelijk interieur met dubbele taatsdeuren

Familie van Hagen kocht een geschakelde woning in Bergschenhoek. Het interieur was wat gedateerd en dit wilden zij moderniseren met onder andere een moderne entreedeur. Zij kozen uiteindelijk voor een steel look dubbele taatsdeur die die hun interieur compleet zou maken. 

 

 

Stijlvol en functioneel

Het gezin had de verbouwing nauwkeurig uitgestippeld zodat zij in de zomer nog konden verhuizen naar hun nieuwe woning. Het was namelijk ook geen kleine verbouwing. De gehele woonkamer en keuken werden van vloer tot aan plafond gerenoveerd. Ook de woonkamerdeur moest vervangen worden. Hier zat er een stompe deur in een houten kozijn met een bovenlicht en een zijlicht dat door de jaren heen verouderd was.

Met een moderne dubbele taatsdeur zou niet alleen het interieur stijlvoller worden maar zou de deuropening ook beter benut worden. In de showroom kozen zij voor een dubbele taatsdeur van Anyway Doors die perfect binnen elk interieur past.

Deze deur wordt gemaakt van geanodiseerd aluminium monteren onze timmermannen in een bijbehorend aluminium kozijn. De taatsscharnieren zijn hierbij in het kozijn verwerkt waardoor er niet in de vloer geboord hoeft te worden. Het kozijn is voorzien van strippen waardoor tocht en geluid aanzienlijk verminderd worden.

 

"Echt een enorme verandering”

Van het uitkiezen van vloertegels tot aan het inplannen van alle werkzaamheden. De gehele verbouwing was voor de familie van Hagen een flinke klus maar het resultaat is prachtig. Hun vernieuwde interieur is een combinatie van industrieel en landelijk. De nieuwe deur past hier dan ook perfect bij! Het laat veel licht door en zorgt daarnaast voor een ruimtelijk gevoel in de entree en de woonkamer.

Mevrouw van Hagen is erg blij met het eindresultaat. "De deur heeft mijn volledige woonkamer en entree echt veranderd! De dubbele deur is de eyecatcher van mijn woonkamer geworden" verteld ze verder. Ook de kleinkinderen die vaak op bezoek komen kunnen de deuren open duwen. Nu de verbouwing van de keuken en woonkamer is afgerond kunnen zij vollop genieten van hun nieuwe woning.

 Simon Maree Deurenspecialist Gouden Brass Deur Steel Look Deuren Rotterdam website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren

MEER DEUREN BEKIJKEN

 

 

 

Terug naar overzicht