Moderne opdekdeuren van Svedex in Nieuwerkerk a/d Ijssel

Een project in Nieuwerkerk aan den Ijssel waar wij een staal look opdekdeur en dichte opdekdeuren van Svedex monteerden in bestaande kozijnen. De bewoners wilden de verouderde opdekdeuren op de benedenverdieping van hun hoekwoning vervangen door moderne deuren met behoud van de metalen kozijnen.

 

 

Staal look opdekdeur met Svedex superlak 

Vooral de opdekdeur in de woonkamer vormde een doorn in het oog. Hier wilden zij een moderne deur met glas voor meer licht en ruimtelijkheid. Echter wilden ze ook de andere opdekdeuren op de hal en op de bovenverdieping vervangen. Ze bezochten onze showroom voor advies. Op basis van het adviesgesprek kozen zij ervoor om de metalen koziijnen te behouden maar hier moderne opdekdeuren in te laten plaatsen. 

De steel look woonkamerdeur is voorzien zwarte glaslatten wat zorgt voor een industriële uitstraling. Het fijne aan de opdekdeuren van Svedex is dat deze vanuit de fabriek afgelakt worden met Svedex Superlak. Dit is een duurzame lak dat ongevoelig is voor de zon en daarnaast slijt- en krasvast is. Dit vonden zij ideaal aangezien er dan geen schilder aan te pas hoeft te komen. 

 

Bijpassende freeslijndeuren 

Ook de binnendeuren op de hal en op de bovenverdieping wilden ze vervangen. Zij kozen uiteindelijk voor bijpassende freeslijndeuren. De freeslijnen op de deuren volgen het ontwerp van de woonkamerdeur. Daarnaast werd er ook een eenheid gecreeërd door zwarte vierkante deurklinken toe te passen op alle opdekdeuren. 

Simon Maree Deurenspecialist Gouden Brass Deur Steel Look Deuren Rotterdam website image Kamerhoge Binnendeur

We zijn blij met het resultaat

Het gezin is erg blij met de nieuwe deuren. "Ook met nieuwe moderne opdekdeuren konden wij al een enorm verschil realiseren binnen ons interieur", vertellen ze aan ons. "De staal look opdekdeur in de woonkamer past helemaal bij onze nieuwe keuken en interieur", sluiten ze het gesprek mee af.

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht