Moderne schuifdeur met 'deluxe gold' glas

Frank en zijn gezin besloten het interieur van hun nieuwbouwwoning direct bij oplevering aan te passen. De opdekdeuren wilden ze vervangen met moderne binnendeuren waaronder een steel look schuifdeur.

De twee onder een kap van de familie werd door de aannemer opgeleverd met de standaard opdekdeuren in metalen kozijnen met bovenlicht. Echter had de familie al een plan getroffen voor het gehele interieur van hun nieuwe woning. Het vervangen van de opdekdeuren stond hier bovenaan.

 

 

Steel look schuifdeur

Bij het interieur die zij in gedachte hadden moesten bijpassende binnendeuren komen, deze moesten dan ook moderner zijn dan de opdekdeuren. In de showroom kozen zij voor de steel look schuifdeur van Albed met 'deluxe gold' glas. Deze deur zou de eyecatcher worden in de woonkamer.

Deze ranke deur wordt gemaakt van geanodiseerd aluminium. In het glas verwerkt zit een geweven partoon van textiel in goudtinten. Dit zorgt voor een unieke uitstraling en past als warme tint goed bij de rest van het interieur.

De stijl die zij gekozen hebben voor het interieur is een combinatie van strak, minimalistisch met warme en natuurlijke tinten. Frank en zijn gezin wilde de ruimte in de woonkamer optimaal benutten en kozen ervoor om het als schuifdeur te plaatsen. Het softclose systeem zorgt ervoor dat de deur subtiel en geruisloos sluit.

 

 

Dichte plafondhoge deuren voor alle kamers

Hetzelfde stijl wilden zij doortrekken op de slaapkamers, badkamer en toilet. Frank wilde hier dichte deuren van mdf met bijbehorende kozijnen. Op de deuren wilde hij de design deurkrukken van Piet Boon. In het kozijn zitten tochtstrippen die geluid en toch aanzienlijk verminderen.

Onze monteurs demonteerden de metalen kozijnen en opdekdeuren en plaatsten hier de nieuwe deuren met kozijnen van vloer tot aan plafond. Doordat het kozijn perfect aansluit op het bestaande stucwerk of behang hoefde er niet opnieuw gestuct of geverfd worden. Ideaal voor het vervangen van opdekdeuren met kozijn zonder een grote verbouwing.

"Geen spijt van de keuze"

Frank en zijn gezin zijn erg tevreden met het resultaat. “Soms kijk ik vanuit de keuken de woonkamer in dan ben ik echt blij met de keuze” vertelt Frank. Eerst twijfelde hij namelijk tussen een taatsdeur en een schuifdeur maar nu heeft hij echt geen spijt van de keuze voor de schuifdeur.

Er waren nog een aantal punten waarvoor onze monteurs terug moesten. De design deurkrukken hadden nog niet de juiste schroefjes waardoor het niet strak oogde. “Bij Simon Maree doen ze hun uiterste best om het netjes te maken. Al moeten ze nog een keer terugkomen. ” vertelt Frank.

Simon Maree Deurenspecialist Gouden Brass Deur Steel Look Deuren Rotterdam website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren of maak een afspraak in één van onze showrooms. Onze adviseurs denken met u mee bij de keuze van uw nieuwe binnendeur.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

 

Terug naar overzicht