Ruimtelijk, stoer en elegant met steel look deuren van Albed

Meneer Ganeshi woont in een appartementencomplex in Schiedam. Hij besloot zijn gehele woning te renoveren met een strak en modern interieur. Hierbij hoorde ook nieuwe binnendeuren die aansloten bij zijn smaak. In de showroom koos hij de steel look binnendeuren van Albed.

“Ik wist eigenlijk al welk soort binnendeur ik wilde, maar ik heb lang gezocht naar het juiste bedrijf hiervoor,” vertelt Ganeshi. “Via de website maakte ik eenvoudig een afspraak en eenmaal in de showroom wist ik dat Simon Maree het juiste bedrijf was. De adviseur kon echt met mij meedenken en kwam met passende oplossingen,” legt hij uit.

 

Ruimtelijk, stoer en elegant

Ganeshi wilde zwarte glazen deuren met aluminium kozijnen. In de showroom koos hij op advies van onze specialist de plafondhoge binnendeuren en schuifdeuren met steel look van Albed met bijbehorende kozijnen. De aluminium kozijnen van Albed sluiten perfect aan op het bestaande stucwerk, hierdoor hoeft er niet opnieuw gestuct en geverfd te worden.

De steel look deuren maken de renovatie bij meneer Ganeshi compleet en zorgen voor eenheid in het interieur. De woning oogt ruimtelijk maar toch ook stoer en elegant met het rookglas op de deur naar de woonkamer en naar de gang. De andere deuren zijn vlak met een spiegelmessing aan de buitenzijde. Ook de deurkruk is in steel look en sluit door middel van een magneet.

Droomwens die is uitgekomen

De Schiedammer is echt blij met het resultaat: “Het is prachtig, echt een droomwens die uitgekomen is. De verbouwing heeft tijd genomen maar dat was het meer dan waard”. Ook familie en buren vinden het prachtig: “De buurvrouw kwam laatst even binnenkijken en stond echt versteld van de verandering. Al mijn vrienden en familie heb ik jullie aanbevolen, echt een top bedrijf!”.

Simon Maree Deurenspecialist Gouden Brass Deur Steel Look Deuren Rotterdam website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast de steel look deuren van Albed hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren of maak een afspraak in één van onze showrooms. Onze adviseurs denken met u mee en helpen u graag bij de keuze van uw nieuwe binnendeur.

MEER DEUREN BEKIJKEN   Afspraak maken

 

 

Terug naar overzicht