Onzichtbaar kozijn van Xinnix met een dichte binnendeur

Sven en Carla wonen al meer dan 20 jaar in hun twee-onder-een-kap in Hekelingen. Enige tijd terug besloten zij om het interieur volledig te renoveren. Naast het verduurzamen van de woning en het renoveren van de eerste verdieping, woonkamer, keuken, trap en overloop wilden zij ook een aantal binnendeuren vervangen.

Uiteindelijk kozen zij voor een dichte binnendeur met onzichtbare kozijnen voor de trapkast en voor het kantoor een witte kamerhoge deur met glas.

 

 

Onzichtbare kozijn van Xinnix

Sven en Carla wilden dus een modernere woning maar zagen het niet zitten om te verhuizen uit hun fijne dorp. Met een grote verbouwing konden zij hun droomwoning realiseren zonder te verhuizen. Van de keuken tot aan het stucwerk op de wanden, alles werd aangepakt op de natuurstenen vloer van de begane grond na. Ook de deur van de trapkast en van het kantoor aan huis werden vernieuwd.

Voor de trapkast kozen zij voor een dichte vlakke binnendeur met een onzichtbare kozijn van Xinnix. Hier stond er een opdekdeur met een metalen kozijn en bovenlicht. Zij wilden hier een minimalistische deur dat voor rust binnen hun interieur zou zorgen. Het kozijn van Xinnix is hier uniek in zijn soort omdat deze weggewerkt word in de wand. Hierdoor ligt de wand en de deur op één vlak en lijkt het één geheel.

 
 

Plafondhoge deur voor thuiskantoor 

Op de bovenverdieping heeft het koppel hun kantoor aan huis. Hoewel zij dit kantoor bijna dagelijks gebruiken was er hier nog geen deur dat de ruimte afsloot van de gang en de trap. Zij wilden dit afsluiten met een kamerhoge deur en houten kozijn van het merk Plafondhogedeur om zo tocht en geluid vanuit de gang beter te weren.

  

In de showroom kozen zij uiteindelijk voor het deurmodel Doutzen. Dit is een steel look deur met een asymmetrische kruis als roedeverdeling. Sven en Carla lieten de deur in wit aflakken en het kozijn werd zwart afgelakt. In combinatie met de zwarte stang zorgt dit voor een unieke uitstraling dat goed aansluit bij de andere elementen op de gang. 

Simon Maree Deurenspecialist Gouden Brass Deur Steel Look Deuren Rotterdam website image Kamerhoge Binnendeur

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht