Paneeldeuren en steel look taatsdeur in Almere

De familie Brink uit Almere wilde moderne binnendeuren in hun nieuwe appartement. Allereerst wilden zij de steel look taatsdeur van Anyway Doors als woonkamerdeur. Eenmaal in de showroom besloten ze ook paneeldeuren te nemen voor de deuren op de gang.

 

Steel look taatsdeur

Het gezin had een nieuw appartement gekocht in Almere en wilden deze geheel naar eigen stijl inrichten. Zij kozen er bewust voor om de standaard woonkamerdeur vanuit de aannemer niet te nemen. De opening lieten zij samen met de rest van de woning stucen en sauzen.

Hier wilden zij namelijk een taatsdeur van Anyway Doors. Deze taatsdeur met de look van staal zou dan de eyecatcher worden in de woonkamer. Het bijzondere aan de deur is dat het gemaakt is van aluminium waarbij de zwarte kleur middels annodiseren is aangebracht. Dit proces zorgt ervoor dat het onderhoudsvriendelijk en krasvast is. 

 
 

Strakke paneeldeuren 

In de showroom ontdekte familie Brink onze paneeldeuren. Hier zagen zij dat het ook mogelijk was om hun opdekdeuren op de gang te vervangen door kamerhoge houten binnendeuren met kozijnen. Het fijne aan dit product is dat wij dit nagenoeg zonder schade konden monteren.

Zij hadden immers de gehele woning laten stucen en verven, en ze zaten niet te wachten op nog een verbouwing. De plafondhoge paneeldeuren worden op maat gemaakt in de fabriek. Hierbij worden de panelen machinaal uitgefreesd uit MDF waardoor het enorm strak en glad blijft.

Simon Maree Deurenspecialist Staal Look Taatsdeur Paneeldeuren

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht