Kamerhoge binnendeuren in Zoetermeer

Hans en Pamela wilden de verouderde opdekdeuren in de woonkamer en gang vervangen. In de showroom kozen zij voor steel look deur in combinatie met een dichte freeslijn deur van het merk Plafondhogedeur.

Zonder verbouwing

In hun zoektocht naar nieuwe binnendeuren onderzochten zij diverse mogelijkheden. Zij wilden in de eerste instantie stalen deuren. In de showroom kon onze adviseur hun toelichten wat hier allemaal bij komt kijken. Hun keuze viel uiteindelijk voor houten deuren met houten kozijnen omdat deze gemonteerd kunnen worden zonder dat er sloopwerk op stucwerk aan te pas komt.

Voor de woonkamerdeur wilden zij een steel look deur, ook wel een deur met glas met de look van staal. Op de gang kozen zij voor een dichte freeslijndeur

 

Verdekte scharnieren

Het bijzondere aan plafondhoge deuren is dat er diverse mogelijkheden zijn wat betreft het deurbeslag en de scharnieren. Allereerst heeft de dichte deur op de gang freeslijnen die de roedeverdeling van het glasdeur volgen. Zo wordt er echt een eenheid gecreëerd in het interieur.

Om de uitstraling strak te houden kozen Hans en Pamela voor verdekte scharnieren. Deze scharnieren zijn anders dan de tradionele scharnieren omdat ze niet uitsteken op het kozijn. Hierdoor zijn ze nagenoeg niet zichtbaar. 

 

"Ons interieur is echt enorm veranderd" 

Pamela was thuis bij de montage en zag direct de verandering in haar interieur. "Het was echt alsof mijn woonkamer een complete transformatie kreeg" vertelt ze aan ons.

Verder verteld ze ons dat ze ook erg blij is met de keuze voor houten deuren en kozijnen. "Wij wilden echt niet in de verbouwing raken en kozen daarom bewust niet voor stalen deuren" vertelt zij verder. "Ik zat namelijk geen moment zonder een deur en ik hoefde niet te laten stucen en verven. Dat was echt ideaal", sluit ze af.

Simon Maree Deurenspecialist Staal Look Binnendeur

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht