Plafondhoge staal look deur in vernieuwd interieur

Familie van Lier uit Almere zocht een moderne binnendeur voor de woonkamer. De renovatie van de benedenverdieping was voorbij en de verbouwingen waren over. Een echte eyecatcher is wat zij nog miste in hun onlangs vernieuwde interieur. Het gezin had alleen geen zin meer in allerlei sloop- en stucwerk wat vaak komt kijken bij het vervangen van een opdekdeur door een kamerhoge binnendeur. In hun zoektocht kozen zij uiteindelijk voor onze plafondhoge staal look deur.

 

Houten binnendeur met glas en een asymmetrisch kruis

De opdekdeur en het metalen kozijn die in de woonkamer stonden, vonden zij gedateerd en niet meer passen bij het nieuwe interieur. Na een bezoek aan onze showroom in Almere viel de keuze uiteindelijk op een glasdeur met een asymmetrisch kruis als roedeverdeling. Voor het glas werd er gekozen voor grijs rookglas, dit zorgt voor een gloed van licht, maar biedt toch beperkte doorkijk. 

Door te kiezen voor verdekte scharnieren en zwarte vierkante deurkrukken is de strakke uitstraling compleet. Familie van Lier koos niet alleen omwille van de uitstraling voor ons bedrijf. Zij wilden namelijk compleet ontzorgd worden. Waarbij het product dus vanaf het inmeten tot aan de montage toe door timmermannen verzorgd zou worden. Bij Simon Maree bent u dan op het juiste adres, ontzorgen is onze specialiteit.

 
 

Plafondhoge deur zonder sloopwerk

Het bijzondere aan een plafondhoge deur met een houten kozijn is dat dit in de meeste gevallen zonder te slopen gemonteerd kan worden. Het oude kozijn wordt nameljk op de dag van montage nauwkeurig verwijderd en vervangen door het nieuwe kozijn. Ideaal als u net als familie van Lier niet in een verbouwing wilt zitten.  


Simon Maree Deurenspecialist Moderne Kamerhoge Steel Look Woonkamer website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht