Project: Houten steel look deur in kozijn

Voor dit project hebben wij een houten steel look deur in een kozijn geplaatst. Het voordeel van een houten steel look deur is dat het in een bestaande houten of stalen kozijn geplaatst kan worden zonder dat het bestaande kozijn wordt verwijderd. Dit scheelt heel veel sloop, stuc en overige werkzaamheden.

Op maat schaven

Omdat onze timmermannen (in dit geval Wilco) de deuren helemaal op maat kunnen schaven zal de hangnaad altijd minimaal zijn, maar wel groot genoeg dat die altijd goed sluit. Wel dienen hierdoor de deuren na plaatsing nog geschilderd te worden. Maar zoals te zien op de foto worden de deuren in een erg dekkende grondverfvoorbehandeling geleverd. De geschaafde delen worden altijd weer afgelakt in de grondverf. 

 

Project - Houten steel look deur 1
Project - Houten steel look deur 2
Project - Houten steel look deur 3
Project - Houten steel look deur 4

 

Meer weten?

Naast vele houten steel look deuren hebben wij ook veel andere deursoorten en verschillende keuzes in scharnieren, sloten en deurbeslag om de deur helemaal af te maken. Bekijk hier meer voorbeelden van onze binnendeuren. Meer informatie of een persoonlijk advies over onze binnendeuren? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

MEER DEUREN BEKIJKEN   Afspraak maken

 

 

 

 

Terug naar overzicht