Projecten: Anyway Doors binnendeuren

Wij hebben weer prachtige Anyway Doors deuren mogen plaatsen. Hieronder staan slechts enkele voorbeelden van onze Anyway projecten. Deze projecten zijn afgerond in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Steel look deuren

Anyway zijn steel-look deuren en kunnen zowel als binnendeur, taatsdeur en schuifdeur worden uitgevoerd. Deze tijdloze blikvangers passen bij elke interieurstijl. Deze moderne stalen deuren laten zich vederlicht bedienen door het zwart geanodiseerde aluminium frame en omlijsting. Anyway Doors heeft verschillende soorten glas en ook de roedeverdeling is geheel naar eigen wens horizontaal en verticaal in te delen.

 

Bijzondere scharnieren

Anyway deuren worden altijd met bijzondere scharnieren gemaakt. Zo kunt u voor normale deurbreedtes kiezen voor onzichtbare (blinde) scharnieren. Als de deur echter breder wordt dan conventionele breedtes dan ga je over op een prachtig pivot scharnier op de grond en in het plafond. Zowel de onzichtbare scharnieren als de pivotscharnieren zorgen ervoor dat de deuren van Anyway, taats worden. Dat betekent dat de deuren beide kanten minimaal 90 graden open draaien.

Interesse?

Benieuwd of een Anyway Doors deur wat voor u is? Kom gerust eens langs onze showroom voor inspiratie en advies of maak vrijblijvend een afspraak via onze afspraak-module

Meer deuren bekijken   Afspraak maken

 

Projecten Anyway Doors binnendeuren - 1
Projecten Anyway Doors binnendeuren - 2
Projecten Anyway Doors binnendeuren - 3
Projecten Anyway Doors binnendeuren - 4
Projecten Anyway Doors binnendeuren - 5
Projecten Anyway Doors binnendeuren - 6
Projecten Anyway Doors binnendeuren - 7

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie:

{cookie}

{/cookie}

Terug naar overzicht