Appartement met rustieke en moderne binnendeuren

Een gezin uit Delft kocht een nieuwbouwappartement in het centrum en zij wilden deze direct naar eigen smaak inrichten. Hierbij hoorde dan ook moderne binnendeuren waaronder eiken fineerdeuren. 

Het gezin kocht een nieuwbouwappartement dat eind 2020 opgeleverd zou worden. Dit mocht casco opgeleverd worden want zij hadden de wens het geheel naar eigen smaak en stijl in te richten. Allereerst werd de hal verbreed om meer ruimte te bieden. Ook de keuken en badkamer werd geheel naar eigen stijl uitgekozen en gemonteerd. Op de hal wilden zij moderne binnendeuren met een rustieke en landelijke uitstraling. Zij kozen voor een combinatie van eiken fineerdeuren en paneeldeuren met het ontwerp ‘Rotterdam’.

 

Eiken fineerdeuren en paneeldeuren

Het gezin was geruime tijd op zoek naar maatwerkdeuren met een unieke uitstraling. Daarnaast moesten deze deuren breder zijn dan de standaardmaten om voor ruimte te zorgen. In de showroom koos hij uitendelijk voor eiken fineerdeuren in combinatie met paneeldeuren. Dit zou goed aansluiten op interieur in het appartement.

De eiken fineerdeur is voorzien van een onbehandeld eiken toplaag die zorgt voor de unieke uitstraling. Om de uitstraling compleet te maken is er ook gekozen eiken kozijn. Dit kozijn is voorzien van tochtkaders zodat de deuren tochtwerend en geluiddempend zijn.

Het gezin wilde op de gang nog een aantal deuren goed zou combineren met de eiken fineerdeuren. De witte paneeldeuren met bijbehorende kozijn vonden zij hier uiteindelijk goed bij passen. Om eenheid te brengen is er op alle deuren een zwarte deurkruk met magneetslot gemonteerd. Zo vormt het een mooi geheel.

 

 

 

"Blij met de keuze voor eiken"

Het gezin is tevreden met het hun resultaat. "De deuren sieren ons interieur en maken het een mooi geheel" vertellen zij ons. Ze vonden het allereerst wel spannend en wisten niet zeker of het een mooi geheel zou worden. "Uiteindelijk zijn we echt blij met de keuze voor eiken, het heeft mooi uitgepakt" vertellen ze ons verder.

Binnenkort zullen onze timmermannen daar ook de taatsdeur plaatsen die de hal met de keuken en woonkamer verbind. "De verbouwing is straks echt compleet als de taatsdeur geplaatst is, maar we genieten nu al volop" vertellen ze ons.

Simon Maree Deurenspecialist Eiken Fineerdeuren Delft website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht