Staal look schuifdeuren in industrieel interieur

Een gezin uit Bergschenhoek ging hun interieur volledig vernieuwen. Zij wilden hierin moderne schuifdeuren en binnendeuren met een industriële look zodat het zou passen binnen hun nieuwe interieur.

Moderne binnendeuren

Het gezin wilden na 20 jaar hun interieur weer een frisse en moderne uitstraling geven. Dus werd de keuken, de vloeren en de woonkamer compleet vernieuwd. Ook de binnendeuren wilden zij vernieuwen zodat deze zouden passen bij hun nieuwe industriële interieur. 

Op de gang wilden zij de verouderde opdekdeuren en de metalen kozijnen vervangen door kamerhoge binnendeuren met houten kozijnen. De woonkamerdeur moest één staal look deur met glas worden. Verder wilden zij vlakke dichte binnendeuren voor de toilet en bergruimte op de benedenverdieping.

 

Industriële schuifseparatie

Naast de kamerhoge binnendeuren met kozijnen wilden zij ook een industriële schuifseparatie. Zo konden zij de woonkamer afscheiden van de rest van de benedenverdieping. Zij wilden wel deze schuifdeuren in dezelfde stijl als de woonkamerdeur. Kortom een houten schuifdeur met de look van staal heeft en een asymetrische kruis als roedeverdeling.  

Het bijzondere aan de schuifseparatie is dat de vaste wanden geen roedeverdeling hebben. Alleen bij de schuifdeuren is er gekozen voor een roedeverdeling zodat het geheel niet te de druk oogt. De schuifdeuren zijn voorzien van een soft-close systeem wat ervoor zorgt dat de deuren geruisloos en op een voorzichtige wijze geopend en gesloten kunnen worden.

 

"Blij met de keuze voor staal look" 

Wij gingen langs om foto's te maken en waren ook benieuwd naar hun ervaring met ons product en dienst. Het gezin vertelt ons dat ze allereerst heel blij zijn met de keuze voor staal look. "Bij de meeste industriële deuren moesten wij eerst de oude deuren eruit halen en gaan stucen", vertellen zij verder.

Aangezien zij nog in de woning verbleven zaten ze niet te wachten op een verbouwing. "Met staal look zaten wij geen moment zonder een deur en werd alles in een korte tijd geplaatst", sluit het gezin af.

 

Simon Maree Deurenspecialist Staal Look Binnendeur

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht