Staal look binnendeur in Rijswijk

Toen Hans en Anja, na enkele jaren, weer bij ons in de showroom kwamen, was het duidelijk dat ze wederom iets bijzonders voor ogen hadden. Hun recent aangekochte woning in Rijswijk was toe aan een frisse, moderne make-over. Met een geplande renovatie van de keuken, wanden en vloeren, wilden ze de verandering compleet maken met een stijlvolle staal look binnendeur voor hun woonkamer.

Staal look binnendeur: een stijlvolle keuze

Hans en Anja kozen voor een staal look opdekdeur die in het bestaande metalen kozijn gemonteerd kan worden. De uitstraling van de staal look binnendeur zou goed hier ook aansluiten op het nieuwe interieur. De deur, die de woonkamer en keuken met de hal verbindt, zou hiermee ook een centraal element worden in hun huis.

Zwarte Binnendeuren met Kozijnen Houten Deuren Voorschoten Deurenspecialist website image

Transformatie zonder verbouwing

In de showroom kozen zij voor dit specifieke deurmodel met een asymetrysche kruis als roedeverdeling. Dit vonden zij passen binnen de uitstraling van hun monderne en industriële interieur. Door de keuze voor een opdekdeur in het bestaande kozijn, konden Hans en Anja een substantiële verbetering doorvoeren zonder de noodzaak van ingrijpende bouwkundige aanpassingen. Het kozijn is dus hergebruikt voor het monteren van de nieuwe deur, zelfs de paumelle scharnieren konden we hergebruiken.

Houten Binnendeuren met Kozijnen Leiden Deurenspecialist Simon Maree DSC03803 2 Enhanced NR

Ingemeten en gemonteerd

Het inmeten, op maat bestellen en monteren van de deur wordt uitgevoerd door onze vakmensen en geleverd door onze leveranciers. Hans en Anja kozen ook voor bijpassend deurbeslag om het geheel compleet te maken.

De keuze van Hans en Anja voor een staal look deur illustreert hoe een enkel element in het huis een groot verschil kan maken. Hun beslissing om de deur in het bestaand kozijn te plaatsen, laat zien dat renovatie niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn. De nieuwe deur voegt niet alleen esthetische waarde toe, maar verhoogt ook het wooncomfort door zijn praktische ontwerp en functionaliteit. Het project in Rijswijk is een prachtig voorbeeld van hoe met een goed oog voor detail en design een woning volledig getransformeerd kan worden.

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht