Staal look taatsdeur en dichte binnendeuren in Alphen a/d Rijn

In Alphen aan den Rijn monteerden wij bij een gezin een combinatie aan binnendeuren waaronder een staal look taatsdeur die niet alleen voor een frisse uitstraling zorgde maar ook voor functionaliteit. De zorgvuldig uitgevoerde montage omvatte dus een staal look taatsdeur maar ook houten freeslijndeuren met houten kozijnen, die samen het interieur een totale verandering hebben gegeven.

 

 

Zwarte aluminium taatsdeur als alternatief voor staal

Het gezin had het interieur op de benedenverdieping al grotendeels vernieuwd. Zo was de vloer, de keuken en het toilet al naar eigen stijl ingericht. De staal look taatsdeur van het merk Anyway Doors, bood het gezin een alternatieve oplossing voor de wens van een stalen uitstraling. Het geannodiseerde aluminium biedt dezelfde strakke look als staal, maar is gebruiksvriendelijker doordat het veel lichter is. Daarnaast hoeft er bij deze variant niet in de vloer te worden, wat vooral gunstig was vanwege de aanwezige vloerverwarming. De taatsscharnieren zijn namelijk netjes geïntegreerd in het ranke aluminium kozijn dat in de sparing gemonteerd word. De bewoners kozen voor een asymmetrische kruis als roedeverdeling zodat het zou aansluiten bij hun moderne maar ook landelijke stijl van interieur.

 
 

 

STOMPE FREESLIJNDEUREN MET HOUTEN KOZIJNEN

De montage beperkte zich niet tot de staal look taatsdeur. Aanvullend werden houten freeslijndeuren geïnstalleerd in verschillende ruimtes, waaronder het toilet, de bergruimte en de trapkast. Deze deuren, uitgerust met een asymmetrische kruisroedeverdeling, sloten naadloos aan bij het overkoepelende ontwerpconcept. De keuze voor houten deuren en bijbehorende hardhouten kozijnen draagt bij aan de eenheid en warmte van het interieur. Om de uitstraling compleet te maken koos het gezin voor verdekte scharnieren in de plaats van zichtbare scharnieren. De nieuwe deuren werden allen voorzien van zwarte vierkante deurkrukken met een magneetslot. De deuren naar ruimtes zoals de badkamer en het toilet werden voorzien van een toiletslot. 

 

Simon Maree Deurenspecialist Staal Look Taatsdeur Dichte Binnendeuren Freeslijn Voorschoten

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht