Steel look binnendeur in het huisje van Monique

Monique en haar man zijn eind vorig jaar begonnen met de make-over van de gehele benedenverdieping. Het hele interieur kreeg een modernere look. Hierbij wilden zij dan ook een steel look deur.

Woonkamer opfrissen

Monique woont met haar man en hun vijf kinderen in een tussenwoning. Interieur vind ze heel leuk en ze deelt dan ook vaak foto's van haar interieur op haar instagram. Zo neemt ze haar volgers mee in elke verandering van haar interieur. Om haar woning te moderniseren ging Monique allereerst met de vloer aan de slag. Het laminaat lieten ze vervangen door een licht eiken visgraat vloer van PVC, het oude behang werd vervangen voor een rustig nieuw exemplaar en de wanden kregen een frisse nieuwe laag verf.

Om de uitstraling compleet te maken wilde zij de woonkamerdeur vervangen door een binnendeur die zou aansluiten bij haar vernieuwd interieur. Monique volgt ons al een tijdje en kwam even rondkijken in onze showroom. Zo ontstond er een mooie samenwerking.

 

Een steel look deur

Monique wilde namelijk een binnendeur met de look van staal als vervanging voor de klassieke houten deur die in haar woonkamer stond. Omdat er een stalen draagbalk boven het kozijn in de muur zit wilde ze het huidige houten kozijn wel behouden. Dit aanpassen zou een te grote ingreep zijn. En dit is met een steel look deur van hout mogelijk. Het houten kozijn kan namelijk alleen het gewicht van een houten deur dragen. In de showroom koos zij voor de staal look deur Romee. Verder wilde zij hiervoor stanggrepen en magneten.

Ontzorgd van inmeten tot aan montage

Een aantal dagen na het showroombezoek gingen wij bij Monique langs om de nieuwe deur in te meten. Hierna werd de deur op maat gemaakt in de fabriek en kwamen wij dit na een aantal weken bij haar monteren. Zowel het inmeten als de montage gebeurt door onze eigen vakmannen. Wij willen namelijk onze klanten compleet ontzorgen. Dit was voor Monique en haar gezin ideaal. Zo hoefden zij er zelf geen werk aan te verrichten en daarnaast zaten ze geen dag zonder een deur. De oude deur halen wij namelijk net voor de montage eruit en nemen wij gelijk mee zodat alles netjes achterblijft.

 

 

 

"Ons interieur voelt nu compleet aan" 

Niet alleen Monique maar het hele gezin is blij met de nieuwe binnendeur. "Dankzij de stangreep en de magneten is de deur gebruiksvriendelijker", vertelt Monique aan ons. Bij stanggrepen monteren we standaard magneten in de deur en het kozijn. De magneten trekken de deur dicht zodra het in de buurt komt van het kozijn.

"Ons interieur voelt nu echt compleet aan met de steel look deur", vertelt Moniqeu verder. Zij waren namelijk al een jaar bezig om stap voor stap hun interieur een modernere look te geven. De steel look deur zorgt echt voor een eyecacther in hun woonkamer.

 Simon Maree Deurenspecialist Steel Look Huisje Van Monique website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht