Houten schuifdeuren en binnendeuren in Rijnsburg

Een bijzonder project in Rijnsburg waar wij houten schuifdeuren en binnendeuren met de look van staal monteerden. De bewoners wilden hun woning een nieuwe uitstraling geven door de verouderde binnendeuren te vervangen met iets moderns waarbij de bestaande kozijnen wel behouden zouden worden.

 

 

En suite schuifdeuren

De bewoners, een gezin uit Rijnsburg, wilden als eerste de woonkamerdeur vervangen. De schuifdeuren waren verouderd en het gezin wilde dit vervangen door moderne steel look schuifdeuren.

 In de showroom kozen zij uiteindelijk voor een staal look schuifdeur met een asymetrische kruis als roedeverdeling. Daarnaast kozen zij voor zwarte stanggrepen als deurbeslag.

 
 

Steel look binnendeuren 

Verder wilden zij eenheid hebben op de benedenverdieping en kozen zij ervoor om ook de andere binnendeuren te vervangen. Voor de hal naar de woonkamer wilden zij een glasdeur in dezelfde stijl als de schuifdeuren.

De toilet mocht echter een dichte freeslijndeur zijn. De freeslijnen volgen echter wel het ontwerp van de glasdeuren waardoor er toch een eenheid ontstaat. Door gebruik te maken van bijpassende deurbeslag is de eenheid en de uitstraling echt compleet.

 

Simon Maree Steel Look Binnendeuren Plafondhoog Kamerhoog Zwart Houten Deuren Nieuw

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht