Steel look schuifdeur en kamerhoge deur

Een gezin uit Delfgauw ging het hele interieur compleet vernieuwen. Deze werd helemaal naar eigen smaak ingericht. Op de benedenverdieping werden de vloeren, wanden en de keuken gerenoveerd. De binnendeuren kunnen dan natuurlijk niet ontbreken. Na een adviesgesprek in de showroom wisten zij precies wat zij wilden.

 

 

 

Zij kozen voor twee kamerhoge glasdeuren van Plafondhogedeur. Eén van deze glasdeuren is gemonteerd als schuifdeur, de deur tussen de hal en de woonkamer is een normale scharnierdeur. Deze moderne binnendeuren passen perfect in het vernieuwde interieur en geven echt de finishing touch.

 

Steel look schuifdeur

De bewoners hadden een opdekdeur met een metalen kozijn. Naast dat ze deze niet meer mooi vonden en niet meer vonden passen in de nieuwe stijl was deze deur ook niet praktisch. De opdekdeur draaide de woonkamer in en raakte hierbij de eettafel. Om dit op te lossen besloten de bewoners voor een schuifdeur te gaan.

De schuifdeur van Plafondhogedeur is een uniek product wat alleen op aanvraag gerealiseerd wordt. Wij plaatsen een schuifrails aan het plafond en monteren hier een softclose systeem op. Onze railsystemen zijn soepel en geruisloos, waardoor het de ideale scheiding kan zijn voor elke woonruimte.

 

Eenheid op de benedenverdieping

Naast de schuifdeur vervingen wij ook de opdekdeur tussen de gang en de woonkamer. Ook deze was aan vervanging toe. Zij kozen ervoor om hetzelfde deurmodel te nemen voor beide deuren. Zo creëer je een echte eenheid in het interieur en dat was precies waar het gezin naar op zoek was.

Deurmodel “Doutzen” is een glasdeur met een asymmetrische kruis als roedeverdeling. Uit het gehele glassoortenassortiment viel de keuze op satijnglas. Dit zorgt voor een gloed van licht, maar verder geen doorkijk. De deuren zijn ook beide voorzien van een zwarte vierkante stang, zo zijn de nieuwe binnendeuren identiek aan elkaar.

Simon Maree Deurenspecialist Gouden Brass Deur Steel Look Deuren Rotterdam website image Kamerhoge Binnendeur

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht