Steel look schuifdeuren en taatsdeuren in modern interieur

Tara en haar man kochten een nieuwbouwwoning in Leidschendam-Voorburg. Deze werd casco opgeleverd en gingen zij geheel naar eigen stijl in richten met onder andere moderne binnendeuren. In onze showroom kozen zij namelijk voor de steel look taatsdeuren en schuifdeuren van aluminium.

Nieuwe woning met moderne binnendeuren

Het interieur in de nieuwe woning van Tara en haar man zou een mix worden van modern en minimalistisch met een knipoog naar het landelijke ontwerp van het huis. In de leefkeuken werd er een donkere visgraatvloer gelegd en dit zou een mooie contrast vormen met de mat witte keukenkasten en keukenblad.

Zij wilden glazen binnendeuren met de look van staal om de uitstraling op de benedenverdieping compleet te maken. Deze zouden dan ook echt de eyecatchers worden in hun interieur. Hun keuze viel in onze showroom op de binnendeuren van het merk Anyway Doors. Hoewel deze van aluminium gemaakt zijn, hebben zij de ranke en industriële uitstraling van staal maar zijn ze vederlicht te bedienen.

 

Taatsdeuren die tocht en geluid reduceren

Vanaf de hal naar de woonkamer werd er door de aannemer een grote opening gemaakt. Tara wilde hier een dubbele taatsdeur zodat zij deze altijd open kan duwen zonder aan een hendel te hoeven trekken of draaien. Bijvoorbeeld wanneer je met volle boodschappentassen naar de keuken wilt. Deze taatsdeuren van Anyway Doors werden gemonteerd met een ranke aluminium kozijn op de afgestucte wanden. Er hoefde dus ook niet niet in de vloer geboord te worden. Hun woning heeft vloerverwarming waardoor boren in de vloer schade kan opleveren. Voor Tara en haar man was dit dan ook een belangrijke reden om voor deze taatsdeuren te kiezen

 

De leefkeuken afsluiten met schuifdeuren 

Verder wilden zij ook de mogelijkheid om de woonkamer af te sluiten van de leefkeuken met schuifdeuren in dezelfde stijl als de taatsdeuren. Bij de bouw van de woning werd er door de aannemer rekening gehouden met de schuifrails. De rails waaraan de schuifdeuren hangen, zijn namelijk ingebouwd in het plafond en zitten dus niet compleet in het zicht.

De schuifdeuren zijn voorzien van een soft-close systeem wat ervoor zorgt dat de deuren geruisloos en veilig sluiten. Om de minimalistische stijl door te trekken werden er geen roedes of vlakkenverdeling op de schuifdeuren en taatsdeuren geplaatst. 

 

 

"We zijn echt blij met de deuren"

Het gezin is erg blij met de nieuwe binnendeuren in hun woning. "Het maakt echt de uitstraling in onze keuken en woonkamer compleet", vertellen ze ons. "Ook de keuze voor geen vlakken of roedes is echt goed uitgepakt", vertellen ze ons verder. De schuifdeuren en taatsdeuren hebben namelijk geen vlakken of roedes waardoor het volledig past bij het moderne en minimalistisch interieur. 

Simon Maree Deurenspecialist Schuifdeuren Modern Steel Look website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht