Steel look taatsdeuren in een vernieuwd appartement

Mevrouw Huizer richtte haar nieuwe apparement volledig naar eigen smaak. De woonkamerdeur en de deur naar keuken liet zij vervangen door steel look taatsdeuren van Anyway Doors.

 

Taatsdeuren van Anyway Doors

Mevrouw Huizer plande een grote verbouwing in waarbij de woning ruimtelijker ingedeeld werd en geheel nieuw stucwerk kreeg. Daarnaast werd er ook een nieuwe vloer en keuken geplaatst. Zij wilde dan ook binnendeuren die zouden passen bij het vernieuwde interieur. In de showroom koos zij uiteindelijk voor steel look taatsdeuren van Anyway Doors.

Omdat zij haar gehele woning al liet stucen waren deze binnendeuren ook mogelijk bij haar. De steel look taatsdeuren van Anyway Doors worden namelijk met een ranke kozijn gemonteerd op een afgewerkte sparing. Dit houd in dat de plek waar de taatsdeur gemonteerd word, eerst volledig afgewerkt dient te zijn. Het unieke aan het kozijn en aan de taatsdeur is dat op beiden tochtborstels zitten die zorgen tocht- en geluidsreductie.

Dit is dus echt een taatsdeur die uniek is in zijn soort. Mevrouw Huizer koos echter om andere reden voor deze deur. Dit was namelijk dat het scharnier hierbij in het kozijn verwerkt is. Hierdoor zit er minimale ruimte tussen de deur en het kozijn als het op staat en wordt de ruimte in de deuropening maximaal benut. 

 

"Naast dat ze mooi zijn, zijn ze ook functioneel"

Wij vroegen uiteraard aan mevrouw Huizer hoe de nieuwe deuren bevallen. Resoluut antwoorde zij dat ze tevreden is met zowel de nieuwe deuren als het advies in de winkel en de montage. "Naast dat het mooie deuren zijn, zijn ze ook enorm functioneel", vervolgt ze.

Ze legt uit dat de taatsdeuren aanzienlijk veel tocht maar bovenal geluid tegenhouden vanuit de hal. Zo kan zij ongestoord vriendinnen en familie die op bezoek zijn vermaken zonder geluid vanuit de portiek. 


Simon Maree Steel Look Taatsdeuren Binnendeuren 297

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht