Steel look taatsdeuren in Wassenaar

Marco en zijn vrouw betrokken onlangs hun nieuwe hoekwoning in Wassenaar. Een aantal maanden voor de verhuizing begonnen ze met het inrichten van hun nieuwe woning. Zo lieten zij ook de binnendeuren in hun slaapkamer, badkamer en op de overloop boven vervangen door moderne steel look deuren van aluminium. 

 

 

Taatsdeuren zonder roedes

Marco bezocht samen met zijn vrouw onze showroom in Berkel en Rodenrijs voor inspiratie en advies. In hun slaapkamer en badkamer zaten paneeldeuren met houten kozijnen die de vorige bewoners hadden laten plaatsen. Hun wens was om deze klassieke paneeldeuren te vervangen door moderne staal look deuren met glas. In de winkel kozen zij uiteindelijk voor de alumium taatsdeuren van het merk Anyway Doors. 

De taatsdeuren in de slaapkamer en de badkamer wilden zij zonder roedeverdeling. Hierdoor oogt het niet druk en behouden de ruimtes hun minimalistische uitstraling. Beide taatsdeuren zijn gemonteerd met een ranke aluminium kozijn. Het unieke aan zo'n complete set met taastdeur en kozijn is dat het kozijn voorzien is van taatscharnieren. Hierdoor hoeft er niet in de vloer geboord te worden en daarnaast is het draaipunt veel dichter bij de wand dan de meeste taatsdeuren. Hierdoor wordt de sparing niet onnodig smal.
 
 
 

Taatsdeur met horizontale roedes

Voor de overloop op de bovenverdieping kozen Marco en zijn vrouw ook voor een steel look taatsdeur. Op deze deur wilden zij echter wel roedes, dit werden uiteindelijk 3 verticale roedes waardoor een viervakken verdeling ontstaat. Hierdoor sluit deze moderne deur ook aan op de klassieke paneeldeuren die hier staan. Marco en zijn vrouw zijn erg blij met de nieuwe deuren. "Ze passen echt bij ons nieuwe interieur" vertellen zij aan ons. "Hoewel ons huis nog niet klaar is zal dit straks echt volledig aansluiten op onze nieuwe meubels en wanden", sluiten ze het interview af.

Simon Maree Deurenspecialist Taatsdeuren Steel Look Deuren Anyway Doors Wassenaar

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht