Grande entree met steel look taatsdeuren

Een familie uit Maassluis besloot de uitstraling van hun entree en gang te vernieuwen. Passend bij het interieur in hun villa kozen zij voor steel look taatsdeuren en vaste glazen wanden van Anyway Doors.

 

 

Grande entree

In de ontvangstruimte is er gekozen voor een zwart geanodiseerd aluminium taatsdeur met helder glas geplaatst in een blokomlijsting. Het draaipunt zit bij deze deur in het midden en draait dus vanuit het midden open in alle richtingen met de zelfsluitende taatsschanieren van Anyway Doors. De taatsscharnieren zitten geïntegreerd in het deurblad en worden bevestigd op de afgewerkte vloer waardoor ze nagenoeg niet zichtbaar zijn. De deur gaat soepel open in beide richtingen en is werkelijk een “Grande entree”.

 

Rank en minimalistisch

De familie wilde het robuuste, ranke en minimalistische uitstraling doortrekken op de gang met een taatsdeur en glazen wanden. Op de steel look glazen wanden zijn er grepen geplaatst om het de uitstraling te geven van schuifdeuren. De deur naar de bergruimte is een taatsdeur met donkergrijs rookglas geplaatst in een blokomlijsting. Ook bij deze aluminium binnendeur zijn de taatsscharnieren nagenoeg onzichtbaar.

Geluiddempend en tochtwerend

In het blokomlijsting sluiten de deuren van Anyway Doors de gang goed af en verminderen geluid en tocht aanzienlijk. Onze monteurs zorgden bij de oplevering ervoor dat het taatsstysteem afgesteld was naar de wens van de familie. De deur kan soepel opengeduwd worden, ook door de kleintjes.

Deurenspecialist Maree Steel Look Anyway Doors Vrijstaand Woning Maassluis website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze steel look binnendeuren van Anyway Doors hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren of maak een afspraak in één van onze showrooms. Onze adviseurs denken met u mee bij de keuze van uw nieuwe binnendeur.

MEER DEUREN BEKIJKEN   Afspraak maken

 

 

Terug naar overzicht