Steel look woonkamerdeur in Almere

Een gezin uit Almere wilde hun standaard woonkamerdeur vervangen door een steel look binnendeur. Zij wilden namelijk het interieur in de woonkamer opleuken met een echte eyecatcher. In de showroom kozen zij uiteindelijk voor een kamerhoge binnendeur met een 4 vlaks verdeling. 

 

Houten binnendeur en kozijn tot aan het plafond

Zij hadden hun woonkamer al geruime tijd geleden ingericht naar eigen stijl. Zij wilden hun woning dan ook enigszins opleuken met een nieuwe woonkamerdeur. In hun zoektocht naar een nieuwe binnendeur besloten zij algauw dat een kamerhoge deur voor een ruimtelijker en moderne uitstraling zou zorgen. Hierin vonden ze ons product het meeste passen bij de wensen die zij hadden. Zij wilden namelijk ook compleet ontzorgd worden. Waarbij het product dus vanaf het inmeten tot aan de montage toe door timmermannen verzorgd zou worden. Daarnaast zochten zij naar een oplossing waarbij ze niet eerst moesten slopen of stucen voordat het geplaatst kon worden. 

 
 

Steel look deur

In de showroom kozen zij uiteindelijk voor een houten kamerhoge binnendeur met een viervlaksverdeling. Bij onze houten deuren van MDF word er een prodcutie techniek toegepast dat ervoor zorgt dat er geen naad zit tussen de profielen en roedes van de deur. De deur krijgt hierdoor een rakke en strakke afwerking.

Daarnaast koos het gezin als deurbeslag voor stangen en magneten. De deur kan hiermee open getrokken of geduwd worden. De magneten zijn echter voldoende sterk om de deur op zij plek te houden of in het kozijn te trekken zodra het in de buurt komt van de andere magneten. Daarnaast werd er gekozen voor verdekte scharnieren en matglas. 


Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht