Stijlvolle opdekdeuren in modern appartement

Wim uit Capelle aan den Ijssel wilde de binnendeuren van zijn appartement vernieuwen. Het interieur had hij al voor een groot deel veranderd naar een mix van modern en art deco. Echter wilde hij nog binnenndeuren die zouden aansluiten bij het interieur, waaronder een moderne opkdekdeur met glas.

Het appartement was voorzien van opdekdeuren met bovenlichten en deze waren met de jaren vergeeld. Wim wilde witte moderne binnendeuren die zouden aansluiten op het vernieuwde interieur. In de showroom koos voor een combinatie van opdekdeuren van het merk Svedex.

 

 

Moderne opdekdeuren van Svedex

Voor de woonkamer wilde Wim de stijldeur FR501, een deur met glas van de "Front" collectie van Svedex. Deze deur is voorzien van zwarte horizontale en verticale glaslatten. Voor rest van de woning wilde hij bijpassende dichte opdekdeuren. Hiervoor wilde hij de lijndeur FR551. Deze lijndeur is voorzien van freeslijnen met hetzelfde patroon als de glasdeur en hierdoor past het perfect bij de glasdeur.

De stijlvolle opdekdeuren van het merk Svedex zijn vanuit de machinaal afgelakt met Svedex Superlak in de kleur Alpine wit (bij benadering RAL 9010). De superlak zorgt voor een duurzaam kras- en slijtvaste toplaag die niet met de jaren verkleurd. De zwarte vierkante deurkrukken op de deuren zorgen voor eenheid.

 

 

 

"Echt een enorme veranderding"

"Ik had zelf niet gedacht dat het zo een verschil zou brengen in mijn interieur", verteld Wim aan ons. "Ik kwam tussendoor even kijken en zag de verandering voor mn ogen gebeuren", vertelde hij verder.

Wim is erg tevreden met zijn nieuwe binnendeuren. "Het monteren van de deuren ging echt met nauwkeurigheid en toen er een deur niet goed sloot, kwamen ze terug om het op te lossen", sluit hij af.

Simon Maree Deurenspecialist Svedex Opdekdeuren Steel Look website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht