Strak en modern gang met minimalistische schuifdeuren

Het nieuwe appartement van een gezin uit Hillegersberg werd direct na aankoop gerenoveerd. Het belangrijkste onderdeel van de renovatie was het vervangen van de vergeelde opdekdeuren. In de showroom kozen ze voor de dichte moderne schuifdeuren van Anyway Doors.

 

Functionele oplossing voor de smalle gang

Direct na de sleuteloverdracht werden de opdekdeuren met bovenlichten eruit gehaald. De deuren waren inmiddels vergeeld en tevens niet functioneel. Vanuit de voordeur van het appartement loopt er een lange smalle gang naar de woonkamer en keuken.

Op deze gang zaten er 7 deuren naar de andere kamers waaronder de slaapkamer, toilet, badkamer etc. De deuren draaiden open naar de gang, hierdoor gebeurde het vaak dat ze tegen elkaar aan kwamen. Met schuifdeuren zou de ruimte hier optimaal benut worden.

 

Modern en minimalistisch met Anyway Doors

Het gezin zocht geruime tijd naar schuifdeuren die bij hun interieur zou passen. Via onze Instagram zagen ze een aantal van onze projecten met de moderne dichte deuren van Anyway Doors. Deze deuren zouden perfect aansluiten bij het interieur in hun appartement. Met het advies van één van onze specialisten werd er functionele opstelling gemaakt waarbij de schuifdeuren de ruimte op de gang optimaal benutten.

Deze moderne dichte binnendeuren worden ook geplaatst in een aluminium kozijn met onzichtbare scharnieren. Het is dus een bijzonder project om een gang met zeven van deze deuren op railsystemen te realiseren. De deur heeft een ingebouwde greep over de lengte en sluit door middel van soft close. Afgewerkt met een Resopal toplaag is de deur onderhoudsvriendelijk en bestand tegen vlekken, hitte, stoten en krassen.

"Precies waar we lang naar gezocht hebben"

Het gezin is erg tevreden met het resultaat. “Dit is precies waar we lang naar gezocht hebben en het is prachtig geworden,” vertelt het gezin. Drie jaar geleden hadden ze alle wanden al gestuct en voorbereid voor nieuwe deuren, echter konden ze geen deur vinden die aan alle eisen voldeed. "We hebben geen enkel spijt van de keuze en zijn erg blij met de deuren en de uitstraling," vertelt het gezin.

Simon Maree Deurenspecialist Schuifdeuren Anywaydoors Rotterdam website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Wilt u meer weten over deze schuifdeuren van Anyway Doors of diverse alternatieven bekijken? Ontdek hier onze binnendeuren of maak een afspraak in één van onze showrooms. Onze adviseurs denken met u mee bij de keuze van uw nieuwe binnendeur.

MEER DEUREN BEKIJKEN   Afspraak maken

 

 

Terug naar overzicht