Strakke vlakke taatsdeuren in minimalistisch interieur

Een koppel uit Amsterdam wilde moderne binnendeuren in hun appartement in de stad. Zij gingen hun woning compleet verbouwen en hier hoorde ook nieuwe binnendeuren bij. In de showroom kozen zij voor vlakke minimalistische taatsdeuren.

Verbouwing compleet met binnendeuren

Het gehele appartement werd verbouwd en opnieuw ingericht naar de stijl van het koppel. Hiervoor werd de woning eerst volledig gestript. De keuken, vloeren, deuren, metalen kozijnen en alle radiatoren werden eruit gehaald. Vervolgens werd er een nieuwe keuken geplaatst en een PU mono gietvloer met vloerverwarming gelegd. De wanden werden opgestuct zodat hier nieuwe binnendeuren geplaatst konden worden.

Zij hadden namelijk voor de verbouwing hun binnendeuren al uitgezocht in onze showroom. Ze wilden de minimalistische vlakke taastdeuren van het merk Anyway Doors. Deze zouden goed passen binnen hun minimalistisch interieur.


 

Taatsdeuren met inbouwgreep

Het koppel wilde voor dezelfde type deur voor de deuren op de gang. Zij kozen voor witte vlakke taatsdeuren met een Resopal afwerking. Resopal is een kleurvaste, krasbestendige en onderhoudsvrije toplaag. De deuren zijn verder voorzien van een horizontale inbouwhandgrepen. Het unieke aan deze taatsdeur van Anyway Doors is dat wij deze monteren in een rank aluminium kozijn. De taatsscharnier zit in het kozijn is verwerkt. Hierdoor hoeft er niet in de vloer geboord te worden en aangezien zij vloerverwarming hebben was dit ideaal voor hun.

 

 

Schuifdeur voor de badkamer

Een belangrijke onderdeel van de verbouwing was het realiseren van een ruime en luxe badkamer naast hun slaapkamer. Zij wilden deze badkamer met een glazen schuifdeur kunnen afsluiten. Dit werd een glazen schuifdeur met matglas voorzien van een verticale handgreep.De schuifdeur is verder ook voorzien van een soft-close systeem dat ervoor zorgt dat de deuren geruisloos en veilig sluiten. 

Simon Maree Deurenspecialist Anywaydoors Dichte Binnendeuren website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht