Witte kamerhoge binnendeuren

Henk en zijn vrouw hadden het interieur op de gehele benedenverdieping vernieuwd. De verouderde opdekdeuren met metalen kozijnen wilden zij nog wel vervangen. In de plaats hiervan wilden zij onze witte kamerhoge binnendeuren met hardhouten kozijnen. 

 

 

Kamerhoge binnendeuren

Het koppel had namelijk al hun wanden laten verven en daarnaast hun vloer en de keuken vernieuwd. Ook werden er bijpassende meubels aangeschaft om het interieur te complimenteren. Zij vonden echter dat de binnendeuren in de woonkamer en keuken niet meer pasten bij het vernieuwde interieur. Hier stonden opdekdeuren met metalen kozijnen die door de jaren heen flink verouderd waren. Niet alleen wilden zij nieuwe frisse binnendeuren maar zij wilden ook dat deze kamerhoog werden.

Zij bezochten onze showroom en kozen uiteindelijk voor onze plafondhoge deuren met houten kozijnen. De belangrijkste reden hiervoor was dat het kozijn bij een plafondhoge deur op dezelfde plek gaat waar het oude kozijn zat. Het oude kozijn en de oude deur worden daarnaast op de dag van de montage met nauwkeurigheid gedemonteerd. Hierdoor kwam er geen sloopwerk of stucwerk aan te pas en zaten zij geen moment zonder een binnendeur.

 

Zorgvuldig gemonteerd

De houten binnendeuren en kozijnen worden standaard in de grondverf gemonteerd. Zo kunnen de timmermannen het als nodig is nog bewerken om het mooi af te hangen met minimale hangnaden. Het koppel is erg blij met hun nieuwe binnendeuren.

"We hebben nu veel meer licht en gevoel van ruimte op de benedenverdieping dankzij de nieuwe deuren", vertellen ze aan ons. Wat de timmermannen betreft zijn ze ook lovend. Hun gingen met de nodige zorg te werk zodat het netjes en zonder schade gemonteerd werd.

 

Simon Maree Deurenspecialist Taatsdeuren Steel Look Deuren Anywaydoors Vaste Wand Rotterdam website image

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht