Witte kamerhoge deur in scandinavisch interieur

Nathalie en haar man kochten twee jaar geleden een hoekwoning in Spijkenisse. Het interieur wilden zij inrichten naar eigen stijl en hiervoor wilden zij ook een moderne kamerhoge woonkamerdeur.

De woonkamer werd als eerste aangepakt. De wanden kregen een frisse tint, ook de vloeren wilde ze fris en licht van kleur hebben. Met een samenstelling van woonaccessoires werd het echt mooi een geheel. Het enige wat nog ontbrak was een moderne woonkamerdeur met glas. Een deur met glas zou voor meer licht zorgen, de woonkamer zou dan ook ruimer ogen. Hier stond een dichte opdekdeur met een raampje erboven en die wilden ze vervangen voor een plafondhoge deur.

 

 

Glasdeur met zwarte stang

Het interieur van Nathalie en haar gezin bestaat uit lichte kleuren en tinten. Echter zijn er wel zwarte accenten. Ze kozen dan ook voor een witte glasdeur, deurmodel ‘Kim’, in een wit kozijn. Daarnaast wilde ze een zwarte stang met magneten op de deur om zo het zwarte accent ook hierin terug te brengen. Om eenheid te brengen in haar interieur koos zij voor een witte steel look deur met vier vlakken gecombineerd met een zwarte stang.

De deur met kozijn is naast stijlvol ook functioneel. De tochtkaders in het kozijn zorgen voor een aanzienlijke vermindering van tocht en geluid. Dit is ideaal om in de koude maanden de tocht goed buiten te houden.

 

 

 

 

"Geen dag zonder een deur"

Wij waren natuurlijk benieuwd naar hoe Nathalie en haar gezin de nieuwe deur met kozijn beleven. “Er is nu veel meer licht en de woonkamer lijkt een stuk groter", vertelt Nathalie aan ons.

"Het is ongelofelijk hoeveel verandering de nieuwe deur in de woonkamer brengt!”, vertelde ze ons. Nathalie was die dag zelf aanwezig bij de montage en kwam tussendoor even kijken hoe het werk vorderde. De transformatie zag ze voor haar ogen gebeuren, binnen een paar uur had ze een compleet ander gevoel in haar woonkamer. "Het fijne was dat we geen dag zonder een deur zaten" vertelt ze aan ons.

Een opdekdeur met een stalen kozijn vervangen wij namelijk door een kamerhoge deur met een houten kozijn. Deze wordt op maat gemaakt en past precies op de plek waar het oude kozijn zijn. Op de dag van de montage verwijderen wij de oude deur en kozijn en plaatsen hier de nieuwe zonder te slopen en zonder dat er stucwerk of sauzen aan te pas komt.

Simon Maree Deurenspecialist Witte Steel Look Kamerhoog Binnendeur website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht