Zwarte binnendeur met glas in Rotterdam

In een sfeervolke loft in Rotterdam-West heeft Ariana en haar gezin een opmerkelijke keuze gemaakt voor hun interieur. Ze wilden een naadloze overgang creëren tussen de lange hal en de multifunctionele ruimte waarin wonen, eten, en koken samenkomt. De oplossing vonden ze in een zwarte staal-look binnendeur, een stijlvolle toevoeging die perfect aansluit bij de moderne uitstraling van de loft.

Staal look binnendeur: een stijlvolle keuze

Het gezin koos tijdens hun bezoek aan onze showroom in Berkel en Rodenrijs bewust voor deze zwarte binnendeur in opdek uitvoering. Een slimme keuze, want door de deur te plaatsen in het bestaande metalen opdekkozijn, was het niet nodig het kozijn te vervangen. Deze binnendeur, gekenmerkt door een groot glazen vlak zonder roedes, is gemaakt van houten profielen. Door te kiezen voor een groot glazen vlak zonder roedes zorgt het voor licht en ruimtelijkheid in het interieur.  Dit was niet alleen een kosteneffectieve oplossing, maar zorgde er ook voor dat de esthetiek van de ruimte behouden bleef, terwijl het comfort en functionaliteit toevoegde.

Voor het deurbeslag koos de familie voor een zwarte vierkante kruk met loopslot, een keuze die de esthetiek van de deur complementeert met een moderne, industriële flair. Dit detail versterkt niet alleen de visuele aantrekkingskracht van de deur maar biedt ook gebruiksgemak en functionaliteit.

Zwarte Binnendeur Opdek Rotterdam Simon Maree Zwart Houten Deuren Nieuw Website Image

Ingemeten en gemonteerd

De montage van de stijlvolle zwarte binnendeur in het Rotterdamse loft van de familie verliep vlekkeloos, een proces waarbij precisie en vakmanschap centraal stonden. Gezien het feit dat de vloer recentelijk was veranderd, was het cruciaal dat de nieuwe deur perfect zou passen binnen het bestaande kozijn, met nauwkeurige naden en een correcte afstand onder de deur om de esthetiek en functionaliteit van de ruimte te behouden.

Ariana, de vrouw des huizes, deelde haar ervaring: "De monteur was echt een professional. Het is ongelooflijk hoe nauwkeurig de deur past, ondanks onze recent veranderde vloer. De naden zijn perfect en er is geen storende kier onder de deur. En na afloop was alles zo netjes, alsof er niemand geweest was. We zijn erg tevreden met het resultaat."

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht