Zwarte binnendeuren in Berkel en Rodenrijs

In een doortastende zet besloten Dirk en Gerda hun tussenwoning in Berkel en Rodenrijs volledig te renoveren. De klus begon op de eerste verdieping, waar ze de vloer, badkamer en wanden rigoureus aanpakten. Maar daar bleef het niet bij, ze wilden ook af van de oude opdekdeuren met metalen kozijnen die niet meer pasten bij hun vernieuwde interieur. Na hun bezoek aan onze showroom kozen zij voor dichte stompe binnendeuren met houten kozijnen.

 

 

Zwarte binnendeuren en houten kozijnen

Zij kozen er ook voor om deze binnendeuren op de bovenverdieping zwart af te lakken. Hiermee komt de vernieuwde uitstraling van de slaapkamers, badkamer en hobbykamer echt samen. De uitstraling van de deuren was echter niet de voornaamste reden voor de keuze. Zij kozen voor dit product omdat het eenvoudiger geplaatst kon worden als vervanging van de bestaande metalen kozijnen en opdekdeuren. 

Het metalen kozijn en de opdekdeur verwijderen onze timmermannen namelijk op de dag van de montage met de nodige nauwkeurigheid. Doordat het houten kozijn op dezelfde plek als het oude kozijn komt en nagenoeg aansluit op de aanliggende wanden, voorkomt het in de meeste gevallen dat de wanden aangeheeld meoten worden. Dit was voor Dirk en Gerda ideaal aangezien de bovenverdieping al grotendeels klaar was en zij niet op extra renovatiewerk zaten te wachten.

 
 

 

Bijpassende deurbeslag en verdekte scharnieren

Om de uitstraling compleet te maken koos het echtpaar voor verdekte scharnieren in de plaats van zichtbare scharnieren. De nieuwe deuren werden allen voorzien van zwarte vierkante deurkrukken met een magneetslot. De deuren naar ruimtes zoals de badkamer en het toilet werden voorzien van een toiletslot. 

 

Simon Maree Deurenspecialist Gouden Brass Deur Steel Look Deuren Rotterdam website image Kamerhoge Binnendeur

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht