Zwarte binnendeuren in Voorschoten

Na de recente aankoop van hun woning in Voorschoten, zagen Monique en haar gezin een kans om het interieur geheel naar hun smaak te vernieuwen. Een essentieel onderdeel van deze vernieuwing was het vervangen van de oude opdekdeuren en metalen kozijnen. Tijdens hun bezoek aan onze showroom in Berkel en Rodenrijs werden ze direct aangetrokken door onze elegante, dichte vlakke binnendeuren. Deze deuren pasten naadloos bij hun visie om het huis een moderne en frisse uitstraling te geven.

Zwarte kamerhoge binnendeuren

De keuze voor kamerhoge binnendeuren was een duidelijke stap in de richting van een modern en naadloos interieur. Het specifieke deurmodel Linda waar zij voor gekozen hebben kenmerkt zich door hun strakke design en elegante uitstraling. Dit was een perfecte match voor het huis van Monique en haar gezin. Naast hun esthetische aantrekkingskracht, boden deze deuren ook een verbetering in termen van isolatie en geluidsreductie.

Zwarte Binnendeuren met Kozijnen Houten Deuren Voorschoten Deurenspecialist website image

Vakkundige montage

Onze vakkundige timmermannen zorgden voor een nauwkeurige verwijdering van de oude deuren en kozijnen, en installeerden de nieuwe houten kozijnen met precisie. Dit zorgvuldige proces zorgde ervoor dat er minimale aanpassingen aan de bestaande structuur nodig waren, wat ideaal was voor Monique's gezin aangezien zij geen grote renovaties wilden ondergaan.

Na de installatie van de zwarte deuren voegde onze schilder een laatste vleugje elegantie toe door ze af te lakken in RAL 9004. Deze afwerking gaf de deuren niet alleen een extra beschermingslaag, maar versterkte ook hun luxe uitstraling. Het contrast tussen het diepe zwart van de deuren en de lichte afwerking verrijkte het algehele interieur van het huis, waardoor elke ruimte een gevoel van verfijnde samenhang uitstraalde.  

 Houten Binnendeuren met Kozijnen Leiden Deurenspecialist Simon Maree DSC03803 2 Enhanced NR

Tevreden met het eindresultaat

Monique en haar gezin waren uiterst tevreden met het eindresultaat. Het project in Voorschoten toont aan hoe een goed doordachte keuze van binnendeuren zowel de stijl als functionaliteit van een huis kan transformeren. Bij Simon Maree zijn we er trots op dat we elk project aanpassen aan de unieke wensen van onze klanten, en dit project is daar een uitstekend voorbeeld van.

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht