Zwarte kamerhoge binnendeuren in modern interieur

Wesley en Nadia wilden het interieur van hun hoekwoning een nieuwe uitstraling geven met moderne, zwarte kamerhoge binnendeuren. Dit werd uiteindelijk een combinatie van een glasdeur met een dichte zwarte binnendeur met freeslijnen.

Nieuwe uitstraling in de woonkamer MET ZWARTE DEUREN

Wesley en Nadia hadden al het één en ander gedaan aan het interieur in de woonkamer, waaronder een nieuwe houten vloer en stijlvolle woonaccessoires. De woonkamerdeur was eigenlijk nog het enige wat vernieuwd moest worden. De keuze viel op onze op maat gemaakte zwarte deuren.

In eerste instantie wilden zij alleen de deur van de woonkamer vervangen door een zwarte binnendeur met glas. Ze zagen echter een project waarbij wij ook de trapkastdeur vervingen door een bijpassende dichte zwarte deur. Deze combinatie aan plafondhoge deuren wilden zij ook in hun woonkamer.

 

ECHT EEN VERANDERING IN HET INTERIEUR MET ZWARTE DEUREN

Wesley en Nadia kozen doelbewust voor deze zwarte deuren om een verbouwing vermijden. Hoewel zij graag hun woning wilden vernieuwen zaten ze niet te wachten op een verbouwing. Een plafondhoge deur kunnen wij namelijk plaatsen zonder dat verbouwd hoeft te worden. Wij plaatsten namelijk op de dag van montage het nieuwe houten kozijn komt op dezelfde plek waar het stalen / aluminium kozijn zat. Het kozijn sluit aan op de aanliggende wanden. Hierdoor hoef er niet opnieuw gestuct of geverfd te worden en zit je geen moment zonder een deur.

"Binnen een aantal uur was onze woonkamer compleet veranderd", vertelt Wesley. Hij werkte vanuit huis op de dag van montage en deed de deur open voor de timmermannen. "Ik kwam na een paar uur weer beneden kijken, ik zag direct al een verandering in het interieur", vertelt hij verder. Onze vakmannen vervingen in een paar uur tijd de opdekdeuren met metalen kozijnen door zwarte plafondhoge deuren met zwarte houten kozijnen.

 

 

 

Eenheid in het interieur met zwarte deuren

Wesley en Nadia kozen uiteindelijk voor een combinatie van zwarte deuren. De woonkamerdeur werd vervangen door een zwarte deur met mat gelaagd glas en voor de trapkast kozen zijn voor een dichte deur met freeslijnen. De freeslijnen volgen het ontwerp van de zwarte glasdeur. Verder werden op beide deuren dezelfde deurklinken toegepast. Zij wilden namelijk een steel look deur met deurkrukken die zouden passen bij hun interieur. Dit werd de ronde deurkruk in het zwart. Wij monteerden deze met magneetsloten. Hierdoor is er echt een eenheid in het interieur met de zwarte deuren. 

DE ELEGANTIE VAN ZWARTE DEUREN

De keuze voor zwarte deuren in het interieur van Wesley en Nadia is een weerspiegeling van een moderne esthetiek die elegantie en functionaliteit combineert. Zwarte deuren zijn niet alleen een trend maar ook een tijdloze oplossing die diepte, contrast en een vleugje luxe aan elke ruimte toevoegt. Bij Simon Maree begrijpen we de impact die de juiste deurkeuze kan hebben op het algehele interieurontwerp. Daarom bieden we een breed scala aan op maat gemaakte zwarte deuren, ontworpen om aan de unieke behoeften en stijlvoorkeuren van elke klant te voldoen.

Uw interieur opfrissen met zwarte binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht