Zwarte opdekdeur in Velserbroek

Esther en haar man gingen het interieur van hun woning opfrissen met een nieuwe PVC vloer, een nieuwe keuken, nieuwe moderne meubels in de woonkamer en nieuwe binnendeuren die zouden aansluiten op het nieuwe interieur. Zij bezochten onze showroom in Cruquius in hun zoektocht naar de juiste partij. Uiteindelijk kozen zij in de showroom voor een zwarte opdekdeur, ook wel staal look opdekdeur, in combinatie met bijpassende freeslijndeuren. 

 

 

Zwarte opdekdeur met glas in de woonkamer

De woning van Esther en haar gezin is zo ingedeeld dat de keuken en woonkamer op de tweede verdieping zit. Aangezien zij in deze ruimte het meest zitten waren de deuren hier het belangrijkst. Voor de woonkamer kozen zij dus voor een zwarte opdekdeur met glas die geplaatst kon worden in het bestaande kozijn. Zij kozen bewust ervoor om het kozijn te behouden en hier een moderne deur in te laten plaatsen. Hierdoor konden ze de beoogde uitstraling behalen zonder dat er enig sloopwerk of stucwerk aan te pas kwam. Ze hadden immers de vloer en keuken al vernieuwd en zaten niet te wachten op sloopwerk of herstelwerkzaamheden.

Het deurmodel die zij uitkozen van het merk Albo deuren heeft een asymetrische kruis als roedeverdeling met er een dubbele horizontale roede. 

 
 

 

Opdekdeuren MET freeslijnen

De vernieuwing van de deuren beperkte zich niet tot de zwarte opdekdeur met glas in de woonkamer. Aanvullend werd de opdekdeur van de toilet en ook de opdekdeuren op de bovenverdieping vernieuwd. Esther en haar man kozen hier voor bijpassende freeslijndeuren. De freeslijnen op deze opdekdeuren volgen het ontwerp van de woonkamerdeur waardoor er ook een asymetrische kruis zichtbaar is.

Zwarte Opdekdeur Simon Maree Albo Opdekdeuren binnendeuren Staal Look DSC04989 Enhanced NR 2

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht