Bronzen taatsdeuren in Zandvoort

In de sfeervolle badplaats Zandvoort hebben wij een stijlvol project gerealiseerd voor Kim en haar gezin. In hun eigentijdse woning installeerden wij twee bronzen taatsdeuren die zowel elegantie als functionaliteit naar hun interieur brengen.

Kim en haar gezin besloten hun huis een moderne upgrade te geven met binnendeuren die naadloos aansluiten op hun woonstijl. De keuze viel op bronzen taatsdeuren die een verfijnde touch geven aan zowel hun woonkamer als de badkamer.

Bronzen taatsdeur in de woonkamer

De bronzen taatsdeur in de woonkamer is vervaardigd van hoogwaardig aluminium en afgewerkt met een elegante bronskleur. Deze deur is voorzien van helder glas, waardoor er een ruimtelijk gevoel ontstaat zonder in te boeten aan stijl. Het ranke design van het aluminium, gecombineerd met de bronzen afwerking, past perfect bij de moderne inrichting van de woonkamer. De taatsdeur, gemaakt door Anyway Doors, is niet alleen een visueel hoogtepunt maar biedt ook praktische voordelen zoals onderhoudsgemak en duurzaamheid. Dit komt doordat het brons door middel van anodisatie op de aluminium profielen zijn toegebracht. 

Bronzen Taatsdeur Simon Maree DSC05408 Nieuw

Deur voor de badkamer

In de badkamer boven kozen Kim en haar gezin voor dezelfde stijl bronzen taatsdeur, maar met matglas voor extra privacy. Deze keuze combineert esthetiek met functionaliteit, waarbij het matglas zorgt voor een subtiele scheiding zonder het gevoel van openheid te verliezen. Het matglas biedt de nodige privacy in de badkamer, terwijl de bronzen afwerking consistent blijft met het algehele ontwerp van het huis.

Bronzen Taatsdeur Simon Maree DSC05431 Nieuw

Montage door ervaren timmermannen

Onze ervaren timmermannen hebben de installatie van deze prachtige taatsdeuren met zorg en precisie uitgevoerd. Zij zorgen ervoor dat elke deur perfect in lijn is met het kozijn en naadloos aansluit op de bestaande architectuur van de woning. Bij Simon Maree staat vakmanschap voorop, en dat is zichtbaar in elk detail van de montage.

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht