Modern chique interieur met gouden plafondhoge deur

Een familie uit Berkel en Rodenrijs wilde nieuwe binnendeuren die passen bij het vernieuwde interieur van hun woonkamer. In de showroom konden ze hun visie bespreken met de adviseur van Simon Maree en kwamen ze tot de keuze voor de plafondhoge deuren van Houtz met houten kozijnen. 

 

“Voor de woonkamer wilden we een combinatie van zwart, goudtinten en betonlook,” vertelt de familie. De witte opdek deuren met metalen kozijnen en bovenlicht paste niet meer bij hun nieuwe interieur.

 

Onzichtbare scharnieren en een stanggreep

Voor de trapkast wilden zij een vlakke deur met onzichtbare scharnieren, deurkruk en magneetslot. De deur naar de woonkamer wilden ze met een asymmetrische roedeverdeling, blank glas, onzichtbare scharnieren en een stanggreep. In deze luxe uitvoering sluit de deur dan ook door middel van magneten.

Nieuwe look zonder gehele verbouwing

De familie wilde een nieuwe look voor hun woonkamer zonder een gehele verbouwing. De plafondhoge houten kozijnen sluiten perfect aan op het bestaande stucwerk. Hierdoor hoefde er geen stucadoor aan te pas te komen en was er geen breekwerk. Dit is ideaal voor kleinschalige renovaties.

Echte blikvanger

De deur van de hal naar de woonkamer is afgelakt in het goud en is een echte blikvanger. Goud is een warme kleur dat energie uitstraalt en hierdoor past de deur goed bij de rest van het interieur.

De deur bij de trapkast is in het zwart afgelakt waardoor het geen aandacht wegtrekt van de blikvanger. “Onze buren stonden ook echt versteld van hoe het interieur veranderd is,” vertelt de familie.

Simon Maree Deurenspecialist Kamerhoge Steel Look Deuren Rotterdam website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren van Houtz hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren of maak een afspraak in één van onze showrooms. Onze adviseurs denken met u mee bij de keuze van uw nieuwe binnendeur.

MEER DEUREN BEKIJKEN   Afspraak maken

 

 

Terug naar overzicht