Moderne taatsdeur en binnendeuren in Gorinchem

In Gorinchem hebben Fatih en zijn gezin met veel zorg en aandacht hun droomhuis gerealiseerd. Zij bouwden hier een vrijstaande woning met een ontwerp en inrichting dat volledig aansloot op hun visie. Hun huis trekt zowel van binnen als van buiten de aandacht. Het interieur van hun nieuwe woning stelden zij nauwkeurig samen zodat het echt een mooi geheel zou worden. Van een strakke moderne trap en een zwarte industriële keuken tot aan minimalistische binnendeuren.

 

 

Een huis met karakter en ruimtelijkheid

Fatih en zijn gezin kozen voor een open ontwerp dat ruimtelijkheid bevordert in hun woning. Een opvallend element is de 'brug' die zij boven de overloop hebben gecreëerd. Hoewel deze keuze enige slaapkamerruimte kost, voegt het een gevoel van ruimtelijkheid toe dat door het hele huis heerst. Het gevoel van ruimtelijkheid trokken zij ook door in de keuze voor de binnendeuren, met name in de grote, centraal gelegen sparing die vanaf de vestibule naar de eetkamer leidt, met de keuken rechts en de woonkamer links.

Hoewel ze voorhand al enigszins wisten wat zij wilden bezochten zij toch onze showroom voor advies op maat. Voor de cruciale doorgang naar de eetkamer koos het gezin voor een bijzondere deur: een grote pivoterende staal look deur van het merk Anyway Doors. Ondanks de grootte van wel 3 meter hoog bij 2 meter breed is deze deur niet alleen stijlvol maar ook vederlicht te bedienen en onderhoudsarm. Het precieze maatwerk dat vereist was om deze aluminium deur perfect in de sparing te laten passen, onderstreept de zorg en aandacht die zij aan elk detail van hun huis besteed hebben. 

Bijpassende binnendeur voor thuiskantoor

Het kantoor aan huis grenst aan de woonkamer. Voor deze ruimte was het dan ook erg belangrijk om een binnendeur te vinden die goed afsluit van geluid. Zo kunnen zij thuis ongestoord werken als er bezoek is of als hun kinderen aan het spelen zijn. Zij kozen hier voor een bijpassende glazen taatsdeur met rookglas. De deur sluit in een ranke aluminium kozijn voorzien van tochtkaders waardoor het geluid aanzienlijk verminderd vanuit de aanliggende ruimtes.

Dichte taatsdeuren van Resopal

Om eenheid in het interieur te creëren koos het gezin ervoor om zowel de kamers op de benedenverdieping als de kamers op de bovenverdieping te voorzien van dichte witte taatsdeuren. Deze deuren zijn afgewerkt met een Resopal decorlaag in de kleur Artic White. Hierdoor sluit het goed aan op de strakke gietvloer en de minimalistische interieurstijl van de woning. Één van de unieke kenmerken van deze deur is de isolerende binnenlaag die ook bijdraagt aan de reductie van geluid.

Grote Taatsdeuren Staal Look Aluminium Resopal Gorinchem 516 Simon Maree Anyway Doors DSC06130 Enhanced NR 2 Banner

Compleet ingemeten en gemonteerd

Fatih en zijn gezin vonden het ontzettend fijn dat ze de inmeting, productie en montage van alle binnendeuren bij een specialist konden beleggen. Het monteren van de grote pivoterende deur bij de entree, de dichte taatsdeuren voor alle kamers en de dubbele deur voor de badkamer was uiteindelijk een flinke klus dat vakmanschap en ervaring vereist.

Het resultaat is een indrukwekkende interieur die volledig aansluit bij de visie die Fatih en zijn gezin hadden voor hun droomhuis. Van de industriële zwarte keuken, grijze gietvloer, stijlvolle marmeren tafel tot aan de knusse hoekbank, warme badkamer met tegels in hongaarse punt en een moderne trap met ledverlichting. Er is werkelijk eenheid gecreëerd in hun woning door hun keuze voor binnendeuren die goed aansluiten op hun interieur en stijl van inrichting.

Grote Taatsdeuren Staal Look Aluminium Resopal Gorinchem 516 Simon Maree Anyway Doors DSC06134 Enhanced NR 2 Banner

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht